Întrebări Frecvente

1Ce este BursaDeMarfuri.ro?

O platformă B2B ce permite companiilor din România să interacționeze în mod direct pe principiul cerere - ofertă.

În cadrul platformei se pot posta cereri de ofertă în mod gratuit și nelimitat de către orice firmă din România, platforma nu permite adăugarea de cereri de către persoane fizice, la înscriere fiind necesar un cod CUI.

2Cât costă accesul la această platformă?

Accesul este gratuit atât pentru cei ce doresc să posteze cereri de oferte cât și pentru cei ce doresc să oferteze.

Se pot adăuga un număr nelimitat de cereri de oferte, transmiterea însă de oferte este limitată la un număr fix gratuit, după care furnizorul trebuie să aleagă între unul dintre abonamentele disponibile aici: listă prețuri abonamente.
Avem 3 tipuri de abonamente (Bronze, Silver și Gold), fiecare permițând transmiterea unui anumit număr de oferte lunar, informații complete fiind disponibile în linkul de mai sus.

3Ce fel de furnizori se pot înscrie?

Platforma BursaDeMărfuri.ro este destinată exclusiv firmelor din România iar pentru moment nu acceptăm firme din alte țări.

La înscriere membri au posibilitatea de a alege industria în care activează dar și tipul de companie: producător sau distribuitor.

4Furnizorii din platformă sunt verificați?

Sunt două opțiuni pentru furnizori, fie să folosească un abonament Bronze sau Silver ce nu implică o verificare a firmei, sau pentru a crește încrederea partenerilor să folosească un abonament Gold ce atrage automat și stampila de firmă verificată.

Furnizorii pot fi fie importatori fie producători (fabrici) din România, verificarea se face strict împotriva furtului de identitate prin verificarea adresei sediului social.

P O W E R E D _ B Y _ K E N T _ C O D E R S _ U K