TERMENI ȘI CONDIȚII

Vă mulțumim că ați accesat Site-ul nostru web. Acest document conține termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul BursaDeMarfuri.ro

I. OBIECTUL ȘI ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Accesul și utilizarea site-ului se face conform regulilor stipulate în termenii și condițiile acestuia. Utilizarea site-ului, înregistrarea ca și utilizator și accesul la serviciile oferite de acesta presupune în mod automat acceptarea acestor termeni si condiții, cu toate consecințele care decurg ca urmare a acceptării.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile site-ului. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceștia, vă rugăm să nu folosiți site-ul. Utilizarea site-ului este echivalentă cu acceptarea implicită a termenilor și condițiilor. Înainte de a ne furniza datele cu caracter personal acest site va solicita acceptarea termenilor și condițiilor.

BursaDeMarfuri.ro își revervă dreptul de a aduce modificări în orice moment site-lui sau termenilor și condițiilor prin postarea pe site fără a fi necesară o notificare prealabilă.

BursaDeMarfuri.ro își rezervă dreptul de a modifica, edita, șterge, suspenda sau întrerupe, temporar sau permanent, site-ul și/sau informațiile, materialele, produsele și/sau serviciile disponibile prin acesta.

II. DREPTURI DE AUTOR

Dacă nu se prevede altfel, site-ul BursaDeMarfuri.ro implicit: conținutul, imaginile, grafica, textul precum și restul aspectelor legate atat de site cat și de conținutul acestuia sunt protejate de legile aflate în vigoare care guvernează drepturile de autor și cele de proprietate intelectuală, acestea fiind proprietatea exclusivă BursaDeMarfuri.ro, marcă a BORDERLESS LTD

III. UTILIZAREA ACESTUI SITE

Înscrierea pe site-ul BursaDeMarfuri.ro se realizează ca urmare a completării unui formular de înscriere. În urma completării acestui formular, echipa BursaDeMarfuri.ro se obligă să efectueze o analiză detaliată asupra informațiilor furnizate care are drept scop acceptarea respectiv respingerea calității de membru al acestui site. Calitatea de membru al site-ului BursaDeMarfuri.ro se dobandește instant însă poate fi anulată fără nicio înștiințare sau justificare de către administratorului acestui site. În vederea completării formularului de înscriere și tinand cont de ceea ce se solicită în conținutul acestuia sunteți de acord să furnizați informații corecte, adevărate, complete și actuale despre dumneavoastră.

În ipoteza în care considerăm că obligația anterior menționată nu a fost respectată, BursaDeMarfuri.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul dumneavoastră la acest site.

În cazul acceptării ca și membru, echipa BursaDeMarfuri.ro vă va trimite un nou set de termeni și condiții cu privire la funcționalitatea site-ului, dreptul de a copia informații prezente pe site, termene de plată, condiții de livrare, și alte aspecte legate de activitatea întreprinsă de site și membrii săi.

Totodată BORDERLESS LTD își rezervă dreptul de a accepta sau de a refuza accesul, sau să suspende ORICÂND accesul blocând un utilizator fără nicio obligativitate din partea BursaDeMărfuri.ro și fără să ofere vreo justificare utilizatorului ținând cont de politicile interne anti-concurență și anti-fraudă inclusiv pentru membri ce au achitat o taxă sau un abonament.

IV. CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

BORDERLESS LTD se obligă să păstreze cu strictețe confidențialiatea datelor furnizate de către dumneavoastră, asigurandu-vă în același timp că nu va furniza datele personale ale membrilor unor terțe persoane sau companii.

Datele personale ale membrilor site-ului vor putea fi folosite de către BORDERLESS LTD numai în scopul declarat al acestui site în vederea transmiterii către utilizator a confirmării sau refuzului de a deveni membru precum și în cadrul altor platforme proprietatea BORDERLESS LTD fără nicio restricție.

V. POSTAREA DE CERERI DE OFERTE

Site-ul BursaDeMarfuri.ro oferă posibilitatea oricărui utilizator să posteze un număr nelimitat de cereri de oferte în mod gratuit însă ne rezervăm dreptul de a le șterge sau de a bloca utilizatorul care a postat cererea dacă:

 • se constată o încălcare a termenilor și condițiilor de utilizare
 • se constată că utilizatorul încearcă să abuzeze sistemul
 • cererile se repetă cu scopul de a găsi cât mai mulți furnizori din cadrul platformei BursaDeMarfuri.ro

Când se postează o cerere de ofertă de preț membrul, are obligativitatea de a menționa o serie de informații ce au ca scop ajutarea furnizorului în a înțelege cât mai bine cerințele beneficiarului după cum urmează:

 • Industria: industria, categoria, subcategoria
  Furnizorii, sunt sortați în cadrul platformei după industria în care activează pentru a primi notificări legate de ultimele cereri de oferte de preț
 • Oferte de la:
  • producători
  • distribuitori
   Încercăm să diferențiem producătorii de intermediari, astfel când se creează un cont în cadrul site-ului furnizorii sunt împărțiți în categorii, în funcție de informațiile furnizate.
  • tipul de produs: la comandă conform specificației clientului sau standard din portofoliul furnizorului
 • Cantitate dorită, UM, preț oferit, valuta
 • Frecvența comenzilor, deadline livrare, valabilitate ofertă
 • Detalii despre produs (titlu, descriere, imagine reprezentativă, galerie foto sau schițe)

NOTA:Este posibil ca dacă un client să nu dorească să lucreze cu intermediari, atunci furnizorii din aceea industrie ce nu sunt producători nu vor primi notificări sau acces la respectivele cereri de oferte.

V. POSTAREA DE OFERTE DE PREȚ

Site-ul BursaDeMarfuri.ro oferă posibilitatea oricărui utilizator să posteze oferte de preț fără să intervină în vreun fel în favorizarea sau defavorizarea unui furnizor anume.

Furnizorii au posibilitatea să posteze un număr LIMITAT de oferte de preț în baza tipului de abonament pe care l-au achiziționat ofertă ce poate fi vizualizată accesând LISTA DE PREȚURI.

VI. ALEGEREA FURNIZORULUI

În vederea prevenirii SPAM-ului și a telefoanelor nedorite, furnizorii nu au posibilitatea să vadă datele beneficiarului până când acesta nu le acceptă oferta de preț transmisă.

Furnizorii pot menționa în oferta de preț: timp de livrare, metode de plată acceptate, termen de plată și pot redacta o scrisoare de intenție de colaborare. În cazul în care nu doresc să colaboreze cu beneficiarul după ce au fost aleși ca și furnizori, NU AU NICIO OBLIGATIVITATE față de site-ul BursaDeMarfuri.ro sau beneficiar.

VII. STATUTUL DE MEMBRU VERIFICAT

BursaDeMarfuri.ro oferă acces gratuit tuturor membrilor săi în baza limitelor impuse prin OFERTA DE PREȚ fără să deruleze măsuri de verificare a identității și credibilității altele față de cele furnizate de către persoana ce se înscrie sau informațiile furnizate prin API de către partenerii noștri cu privire la datele companiei în baza codului CUI introdus la înscriere.

În cazul în care dorește, un membru poate dobândi statutul de “Membru verificiat” ceea ce îi poate oferi un plus de credibilitate în fața posibililor parteneri de afaceri.

În cadrul procesului de verificare BursaDeMarfuri folosește metode specifice în special de prevenire a furtului de identitate, una dintre cele mai mari probleme din eCommerce si B2B online în momentul de față.

BursaDeMărfuri.ro nu efectuează verificări din punct de vedere fiscal, a rentabilității afaceri, a calității produselor sau a timpului de livrare, în acest sens există sistemul de recenzii bazat pe experiența clienților din site cu un membru anume.

VIII. CLAUZE EXCEPȚIONALE

BursaDeMarfuri.ro poate oferi fără înștiințarea în prealabil a utilizatorului informații privind activitatea sa în cadrul site-ului nostru către orice organe de anchetă dacă acestea o vor solicita.

P O W E R E D _ B Y _ K E N T _ C O D E R S _ U K